Sollicitatie Administratie Systeem?

Soms denk je dat iets werkt, totdat je met professionele tools aan de slag gaat.

Heb jij dat ook weleens? Je bent eraan gewend om te stofzuigen met je oude stofzuiger. Niks aan de hand. Dan gaat hij stuk, koop je een nieuwe en denkt: “Dat gaat fijn zeg, had ik maar eerder een nieuwe gekocht.”

Wij horen regelmatig opmerkingen als “Administratiesysteem voor mijn werving en selectietraject, nee hoor, dat doe ik met de mail” of “het werkt ook door een project in Google aan te maken” of, nog erger “we gebruiken ons administratiesysteem ervoor, dat is wel heel omslachtig, maar het zit nou eenmaal in ons softwarepakket”.

Zelfwerven.nl is het Sollicitatie Administratie Systeem waarmee je sneller, zorgvuldiger en daardoor professioneler kunt werken.

Je collega’s voelen zich meer betrokken bij je traject doordat ze moeiteloos op de hoogte worden gehouden en ze mee kunnen selecteren. Sollicitanten merken, door de snelle correspondentie en omdat er geen cv’s meer “verdwijnen”, hoe zorgvuldig jij, als werkgever, met hen omgaat. Kandidaten krijgen altijd (snel) antwoord en afspraken kunnen online worden ingepland in tijdsloten.

Kortom, je zou nog steeds zwart/wit televisie kunnen kijken, maar kleur maakt het leven toch leuker.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Het zelfwerven team