al je correspondentie makkelijk regelen

meerdere afspraken gelijk plannen, waarbij de kandidaat zelf kan kiezen

samen met je collega's cv's bekijken en beoordelen

applicant tracking system ATS

Een applicant tracking system (ATS), ook wel een sollicitatie administratie systeem is een applicatie die jou ondersteunt bij alle administratieve taken die komen kijken bij een werving en selectie traject. 

Het is een plek waar kandidaten hun sollicitatie uploaden, die jij vervolgens met je collega’s kan bekijken, wegen en natuurlijk beantwoorden. 

Je plant afspraken en het systeem zorgt ervoor dat geen sollicitatie onbeantwoord blijft. Makkelijk voor jou en fijn voor de kandidaat.

VijF Gebruikers

€99,- per maand

Onbeperkt vacatures uitzetten en projecten aanmaken? Voor €99,00 per maand kan je samen met vijf collega’s aan de slag. Dit abonnement is natuurlijk maandelijks opzegbaar.

Alle bedragen zijn exclusief btw.

tien gebruikers

€159,- per maand

Onbeperkt vacatures uitzetten en projecten aanmaken? Voor €159,00 per maand kan je samen met tien collega’s aan de slag. Dit abonnement is natuurlijk maandelijks opzegbaar.

Alle bedragen zijn exclusief btw.

vijftien gebruikers

€199,- per maand

Onbeperkt vacatures uitzetten en projecten aanmaken? Voor €199,00 per maand kan je samen met vijftien collega’s aan de slag. Dit abonnement is natuurlijk maandelijks opzegbaar.

Alle bedragen zijn exclusief btw.

veilig gegevens bewaren

Hoe bewaak je de privacy van je kandidaten en werk je volgens de AVG? Heel simpel. Gezond verstand en hulp van ons! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat zelfwerven.nl optimaal is beveiligd. Daarnaast worden inactieve procedures inclusief kandidaat-gegevens na een periode van drie maanden inactiviteit en na het verstrijken van de reactietermijn automatisch verwijderd.

Wij denken natuurlijk niet alleen aan de privacy van kandidaten maar ook aan die van jou als gebruiker. Daarom verwijderen wij automatisch een proefaccount na drie maanden en een betaalaccount na negen maanden inactiviteit.

Meer weten over onze beveiliging of over onze software? Neem contact met ons op via onderstaande button, dan helpen we je graag verder.

Sollicitatielink voor je online advertenties

Als je je project hebt aangemaakt dan krijg je een link die je in al je online advertenties, op je website en in je socials kunt plaatsen. Zo komt elke sollicitatie terecht in jouw procedure.

Eenvoudig afspraken plannen met sollicitanten

Het programma geeft je de mogelijkheid om verschillende tijdslots naar je kandidaten te sturen. Zo kan de kandidaat kiezen welke tijd het beste past. Dat is ook employer branding.

persoonlijke aanpak

Meer informatie of een oplossing op maat?

Wij plannen graag een afspraak met je. Je kan contact met ons opnemen via info@zelfwerven of via het contactformulier.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Het zelfwerven team