onze roots

Werven en selecteren maar dan met het oog op wat er echt toe doet ‘mensen’! Onze visie is dat mens en werk mensenwerk is. Waar dat vandaan komt?

Ons bedrijf is eigenlijk geboren uit tijdgebrek. Wij zijn begonnen als werving & selectie adviseurs en wij legden de aandacht vooral bij de kandidaat en de organisatie. Daardoor ontstond er een ophoping van administratie, mails cv’s etc. Om dit probleem op te lossen hebben wij samen met jong talent uit de ICT een backoffice ontwikkeld, juist voor die taken die de aandacht wegnemen bij de kandidaat.

Dankzij deze backoffice kregen wij veel positieve reacties van onze kandidaten en opdrachtgevers. Persoonlijke benadering, kwamen we achter was de sleutel tot succes en een positief imago. We willen allemaal natuurlijk dat mensen graag bij ons werken.

Na jaren testen, perfectioneren en natuurlijk goede resultaten werd tijdens een brainstormsessie geopperd dat er misschien meer mensen profijt hadden bij dit product en zelfwerven.nl was geboren. Hierbij werd nog verder gefocust op het bieden van een veilige duidelijke omgeving, het gaat toch om persoonlijke gegevens.

Onze visie

Wij geloven in mensen en kansen. Om mensen een kans te kunnen geven zetten wij graag de groene bril op., doe je mee?

Ons programma is CO2 neutraal en helpt jou je werving & selectie traject duurzamer te maken.

De duurzame brandstof voor een bedrijf zijn mensen net zoals bomen dat zijn voor de natuur. Aangezien wij geloven in groei van beide investeren wij in plant een boom.

Aan de hand van technologie bijdragen aan een betere maatschappij. Met Zelfwerven besparen we papier, en dankzij de samenwerking met Google Cloud hosten we onze infrastructuur met 100% hernieuwbare energie.

Onze missie

De betekeniseconomie

toch liever eerst kennismaken?

Wij komen graag bij je langs. Neem vooral contact met ons op via info@zelfwerven of via het contactformulier.

Wij gebruiken de door jou opgegeven gegevens puur om met jou een afspraak te plannen.

volg ons op social media