even voorstellen...

Wij zijn een Nederlands bedrijf. Zelfwerven.nl bestaat uit een klein team van enthousiaste professionals die geloven in de persoonlijke aanpak en juist daarom zijn wij altijd telefonisch en per mail te bereiken. Ook komen wij desgewenst graag langs om kennis te maken.

 

ons team

Onze oprichters hebben hun sporen verdiend bij een werving & selectiebureau, maar hebben alle drie een andere achtergrond. Agnes heeft jarenlange ervaring als senior werving en selectie adviseur. Zij gaat voornamelijk over verkoop, abonnementen en service op maat. Elk probleem waar jij voor komt te staan heeft zij al eens meegemaakt en daardoor hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden. Lennaert, de whizzkid van het stel, regelt dat onze applicatie altijd werkt en veilig is. Verder zorgt hij voor heel veel innovatieve functies zodat wij je elke keer net weer een beetje beter kunnen helpen. En last but not least onze communicatiegoeroe, nee niet zo’n spindokter van tv. Mare ziet erop toe dat je altijd snel en vriendelijk te woord wordt gestaan en dat je steeds op de hoogte blijft van de laatste wijzigingen of vernieuwingen.

Ben je na ons verhaal nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op via onderstaande button en plan een afspraak.

onze ervaringen & tips

zelfwerven

MKB

MKB Een serieuze poging doen om nieuwe collega’s te zoeken legt vaak (tijdelijk) veel druk op die mensen die dat werk er eigenlijk niet bij

Lees verder »
zelfwerven

ATS?

ATS ATS (Applicant Tracking System) is een zelflerend systeem dat gebruik maakt van algoritmes. Het is gemaakt om cv’s te scannen op specifieke trefwoorden en

Lees verder »

onze missie

Werving en selectie is mensenwerk, dat is onze overtuiging. Natuurlijk kan je daar hulp bij gebruiken maar uitbesteden is niet altijd haalbaar of de beste optie. Jij weet het allerbeste hoe jouw organisatie eruitziet en waar de kansen en mogelijkheden liggen. Daar heb je geen hulp bij nodig. Wel bij de administratie van je werving en selectietraject, zodat jij je kunt focussen op de mensenkant.

Wij snappen dat en daarom hebben wij een applicatie gebouwd die voor iedereen toegankelijk is en waarmee jij die administratie in een handomdraai zelf kunt doen, zonder dat je het persoonlijke contact met je sollicitanten kwijtraakt.

Met onze applicatie willen we ervoor zorgen dat iedereen weer zelf gaat werven. Het maakt niet uit of je personeel zoekt voor de bouw, het onderwijs, de zorg, de volkshuisvesting, de overheid of MKB, zelfwerven.nl werkt ook voor jou.

onze visie

Wij geloven in mensen en kansen. Om mensen een kans te kunnen geven zetten wij graag de groene bril op., doe je mee?

Ons programma is CO2 neutraal en helpt jou je werving & selectie traject duurzamer te maken.

De duurzame brandstof voor een bedrijf zijn mensen net zoals bomen dat zijn voor de natuur. Aangezien wij geloven in groei van beide investeren wij in plant een boom.

Aan de hand van technologie bijdragen aan een betere maatschappij. Met zelfwerven besparen we papier, en dankzij de samenwerking met Google Cloud hosten we onze infrastructuur met 100% hernieuwbare energie.

meet wervy

Onze eigen werving & selectie mascotte. Wervy was helemaal klaar met de overvolle inboxen, de gemiste kansen op leuke nieuwe collega’s en alle administratie.

Benieuwd hoe hij het oploste? Neem contact met ons op en dan helpen wij jou ook.

Chat openen
1
Kun je alles vinden?
Hallo, heb je nog vragen?

Als je wilt kan ik je persoonlijk adviseren via WhatsApp. Ik help je graag.

Groet!
Het zelfwerven team